Contact

Monday, July 2, 2012

keluar pagi balik petang~

rutin harian sekarang ni pukul 6.40 pagi dh keluar rumah..
menuju ke sekolah yang jaraknye lebih kurang 30km..
dalam 45 minit jgk la nak sampai sekolah..

balik sekolah pukul 1.15petang..
lepas sekolah tadi semua cikgu2 perempuan pakat2 pergi jemputan makan kat rumah arwah guru besar kami kt bunut susu,pasir mas..
guru besar kami baru meninggal minggu lepas..barah tulang & prostat..
alfatihah untuk arwah..

tudung hitam tu wife arwah..

sebenarnye keluarga arwah jemput makan tgh hari pastu majlis tahlil malam..
setelah berbincang, kami bersepakat bahawa cikgu2 perempuan pergi makan tengahari..
pastu cikgu2 lelaki pergi majlis tahlil malamnye..

kusyuk betol dengar cerita..huhu..

kt umah depan tu nampak ade sang monyet yg sweet ni..die malu sy nk amik gambar die..
sampai pusing2 belakang cmtu..haha..pandai..

lepas tu, sy and cik pipah menuju ke rumah nenek cik pipah untuk amik barang die..
umah nenek die dekat je dari ctu..
area pasir mas jgk, gelang mas..
dah amik barang, menuju ke KB..
semayang kt tesko..
sambung survey2 hotel kat kawasan tu..


petang balik rumah rehat2 kejap..
petang pergi pasar malam dengan housemate..


2 comments:

  1. nak tawen...haha..xde la sis ade program seminar..

    ReplyDelete