Contact

Thursday, October 28, 2010

22?!~


HAPPY 22nd BIRTHDAY TO ME..=)

dah 22??ishk3..
rasa mcm baru je tgok acik buatkan kek..
cantik sgt kek yg acik buat sendiri..
terima kasih acik..huhu..
mak masakkan mee goreng yg sedap..^_^
terima kasih jugak mak..huhu..
pastu jemput kawan2 datang umah..
kawan2 nyanyikan lagu bday..
tp..itu sume waktu zaman sekolah rendah..hehe..
skrg?skrg dah nak jadik cikgu kepada budak2 sek ren tu dah..haha..
cepat je masa berlalu kan..

dah 22 tahun dah sy hidup atas muka bumi ini..
terima kasih Ya Allah atas pinjaman usia ini..
adakah sudah banyak amalan ku Ya Allah..
atau mungkin terlebih banyak dosa..huhu..
semoga pada usia 22 tahun ini sy menjadi insan yg lebih baik dr tahun2 sblmnya..amin...

kat sini sy nak ucapakan..
thanks kawan2 for all the wishes...
love u all..

antara wish dr mereka2 di fb...

from my babe..^_^






-tamat-



10 comments:

  1. selamat hari lahir.semoga panjang umur dan murah rezeki

    ReplyDelete
  2. hepi besday!!!..moge pe yg dilakukn diberkati oleh Nya..amin

    ReplyDelete
  3. happy birthday to nani~ semoga semua impian nani akan jadik kenyataan dan hidup bahagia dunia dan akhirat~ amin~

    ReplyDelete
  4. Selamat panjang umur..

    semoga dimurahkan rezeki dan diberkati. semoga dipermudahkan segala urusan dan berbahagia di dunia dan akhirat..

    ReplyDelete
  5. yeay..yg irah pnye wish pn nani print screen..kih3..thanks nani..luv u:)

    ReplyDelete
  6. encik kinting :: amin...terima kasih..^_^

    ReplyDelete
  7. sis :: aminnnn..terima kasih sis azura...huhu~

    ReplyDelete
  8. asada :: terima banyak2 encik asada..=)

    ReplyDelete
  9. irah :: ingatkan irah sbb tu irah punye spesel..hehe~

    ReplyDelete