Contact

Friday, May 21, 2010

makan2~

petang semalam pegi birthday party adik azwa..anak jiran sbelah umah..
tp party tu kat umah mak mertua kak za..dekat dengan taman tengku hanis tu..
sampai2 xde org pon lg..kami berempat je..
kak za suh kitorg makan dlu..
ape lagi melantak la kitorg..
ade laksa penang, laksa lemak, bihun goreng..
dan pelbagai makanan ringan yang lain..
terima kasih kak za kerana sudi mengundang kami..hehe~
ni sedikit sebanyak gambar yang sempat di ambil smlm..

antara tetamu yg hadir..


tuan punya blog..ngeee~


family kak za..bday boy yangpaling kecik tu..azwa si mata bulat..hehe

sesi tiup lilin sambil menyanyikan lgu..tp abgnye plak yg lebih..haha~

kek yg berwarna warni~

lepas maghrib tu my babe ajak pg dinner plak..
die nak belanje makan ikan siakap our feberet tu..ngee~
destinasi nya adalah tempat yg selalu kami pegi.."cerana villa"..
kami pilih yg set untuk 2-3 org makan sbb ade 10% diskaun..ngee~
best kat cni..tempat makan die terapung atas air..nampak ikan lompat2..damai je..
terima kasih diucapkan kepada my babe kerana sudi belanje sy..=)
gambar sempat amik sikit je sbb tmpat tu gelap..




sbb semalam x amik gambar kami berdua..
so, letak la gambar ni...hehe~
thanks once again my babe..


4 comments:

  1. dah ramai dah yg cakap mcm tu sis..hehe~

    ReplyDelete
  2. hehe..bak kata nurul "my twin"..itu awak dgn akmal la nurul..=p

    ReplyDelete