Contact

Thursday, February 11, 2010

pengumuman...

nak tengok n borong keronsang murah2..
bukak la link yg kat atas tu..
hehe..
untuk tempahan boleh nyatakan di blog ni..
atau hubungi 0199162428..

Monday, February 8, 2010



kawan yg aku paling rindui...wlwpun kitorg kenal setahun je tp ak rasa die kawan yg terbaik sekali..
huhu..
terharu x liza klw ko bace ni..
haha..
dramatis kan ayat ak..
ni la si liza nye..hasil pencarian ak dalam folder gambar2 lame terjumpe la due keping gambar ni..klw die masih ingat la..kitorg ni mmg suke amik gambar..
rasenye dalam sehari tu xsah klw xamik satu gambar..
xkire tempat..
dalam kelas..dalam toilet..kat kafe..library..koop..
yg gambar ak tudung kuning tu ak rasa kat tepi kolam KMJ kan..
ak rasa lah..then yg tudung itam tu kat kafe..
tp xingat kafe mane satu..
hehe..
liza ni sempoi orgnye..
wlwpon die cantik tp xsombong..
hehe..
friendship forever k..

Sunday, February 7, 2010

sedapnye klw...

teringin sgt2 nak makan mee bandung yg mcm ni..
ni namenye mee bandung Muar..
dulu waktu belajar kat matrix Tangkak selalu makan..
huhu..
mee bandung kat kelantan ni xsame..
xsedap langsung..
huhu..
nak mee bandung Tangkak tu..
sape yg boleh tolong ni..
nampaknye kena pegi sana dulu la baru boleh dapat..
hmm..ape kate aku try buat sendiri kan..
carik resipi kat internet la..
mintak2 la jadik..
huhu..memang terigin sgt ni..
huuhu..

kecewa..lega..atau ...

huhu..
sepatotnye lawan pingpong mlm ni..
tapi..
td ade org inform kena tangguh mlm esok..
sebabnye entah pape..
ramai yg kena pegi kelas Hj Norizan tu..
ngok ngek betol..
so, mlm esok la pulak..
wat aku lg berdebarnye..
ptg tadi pegi latihan ramai pulak bdk2 cina yg dtg..
maknenye ramai la budak cina yg masuk..
wat ak seram sejuk je..
huhu..
insyaAllah..ak akan main ngan bersgguh2..
ak main double n single..
double dengan wen..budak Sabah tu..
tp xpenah lg berlatih sekali dengan die..
ape2 pun tawakkal je la..
semoga ak berjaya..
good luck Rosenani Yusof!!
amin...

Saturday, February 6, 2010

Thursday, February 4, 2010

makan malam sy..

jeng..jeng..ni la menu makan malam aku untuk arini..
dah lapa sangat..
nak pg beli makanan malas..
so, kesimpulannya makan la mende ni je..
pastu makan buah epal ijau..
hehe..untuk diet tu buah epal..
bosan mlm ni..
sume wat keje msg2..
ade yg gayut..
yg dah tido..
maen tenet..
hehe..
nak tido pon awl lg..
layan la tenet jgk..tgok2 blog orang..
best jgk..
bosan...
xtahu nak wat ape..
tengok2 la blog org..
seronok jugak bace blog org ni..hehe..
mcm2 hal..ramai yg berjual..
cupcake la..muffin la..tudung..baju..
aku pon nak berjual jugak la..tp..
nak jual ape ek..
hmm..nanti la pk..
ptg ni ade latihan pingpong..tp macam malas nak pegi..
pertandingan ari ahad ni dah..
lantak la..main je la mcm mane pon..
semalam main pon mcm kekok..
sbb dah lame nak main..hehe..
baby ngah wat ape ek..senyap je..
mesti penat baru balik sekolah..huhu..


Wednesday, February 3, 2010

makan kuih bulan yg ngok ngek...





hari ni kami berdua yg sengal telah membeli sesuatu yg ntah pape..."Kuih Bulan"..
dengan tanpa segan silunya kami ambil dan bayar mende tu..hehe..
ak(rose) la yang nak rasa sangat..
ade tanda halal taw..jangan risau...beli mende tu kat KK Square tadi..
niatnye nak jalan2 je..tp beli la jgk dua tiga barang...
pastu our next destination for tonite..ape ntah name kedai makan yang depan HUSM tu..
baby makan nasi ayam..aku roti tempayan..
tp makan ckit baby cakap nasi tu xsedap..
so, ak tukar la makanan ngan die..
xde la sedap sangat pon roti tempayan tu sbnrnye..
tp boleh la..
sementara tunggu makanan sampai makan dulu cachoes yg beli kt KK Square td..
our favourite..
then akhir sekali baru makan "mende" tu..
xsedap lgsg..
mcm dodol je rasenye..hehe
lg sedap dodol..

Tuesday, February 2, 2010

Monday, February 1, 2010

from u..

ni salah satu sudut dalam bilik ak...
kebanyakkan barang kat cni hadiah dari baby..
buku yg wane pink n biru tu album gambar kami..
i love u so much dy..thanks 4 everything..
yg bear dlm kotak tu hadiah surprise..
tabung kayu tu baby beli kt zoo negara masa kelas die pg lawatan aritu..
patrick beli kat wakaf che yeh..
lampu kayu kat bilion..
bunga love tu kat KLIA..

kelas arini membosankan


arini kelas ngantuk sgt2..masa mcm lambat je jalan..huhu..waktu kelas statistik sempat snap gambar ngan member sblh..pipoh..

balik kelas singgah kedai makan yang menjadi rutin geng aku.."kedai makan Syukur"..
kak pah tukang masak tu pon dah tahu menu harian aku..bihun rebus xnak telur..RM3..sedaappp..